Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2021-02-03T22:16:37: 2

Brevkassespørgsmål

Hash?

Indsendt af pige15 år


Hej, jeg er en 15 årig pige som har et spørgsmål? 

Min bedsteveninde har fået en blodprop i begge hendes ben - Det skal siges hun også er 15 år gammel, så det er sjælendt man får en blodprop i denne alder. 

Nu har vi begge bare det spørgsmål, om det er om hun må ryge hash når det er hun er blevet udskrevet og forhåbentligt helt rask igen, for hun skal måske tag en sprøjte i maven i et par måneder. 

Men sådan efter 3-5 måneder må hun så gerne ryge hash eller? For vi er lidt i tvivl og vi tør ik spørge nogle af vores nærmeste. - Vi har aldrig røget hash før, vi ville bare gerne prøve det. 

MVH. Blodprop barnet og hendes veninde 

pige
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2021-02-06T11:06:48 1
Julie

 Hejsa!

Jeg ved ingenting om, hvilken virkning hash har på kroppen eller hvilken effekt det vil kunne have for en person, der har haft en blodprop. Dog er det, som I nok selv er klar over, ikke lovligt at ryge hash. Derfor vil jeg råde jer til at lade være med at eksperimentere med det og holde jer fra det. Specielt hvis I ikke ved, om det er ekstra farligt for din veninde pga. hendes blodprop. 

De bedste hilsner Julie :-)

2021-02-07T03:48:43 1
Markus

 Hej.

Så vidt jeg ved er der ikke nogen forbindelse mellem at have haft en blodprop og hashrygning. Jeg tror i hvert fald ikke at det er farligt. Men hvis jeg var dig, ville jeg spørge min læge. Det er altid godt at være på den sikre side. 

mvh Markus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym