Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2021-04-24T22:23:23: 1

Brevkassespørgsmål

Deo

Indsendt af dreng16 år


Jeg sniffer deo men gør det kun hvis jeg er ked af det for at få det bedre hvad kan jeg gøre i stedet for der ikke skader min hjerne mine forældre ved godt jeg gør det føler alle mine depri tanker blir skyllet væk når jeg gør det
dreng
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2021-04-29T10:40:55 1
Tia

 Hej du,

Øv, det er jeg ked af at høre. Men at sniffe deo - er som du rigtig nok selv siger - ikke en særlig god idé. Slet ikke helbredsmæssigt. Du siger, at dine forældre ved, at du gør det. Har du prøvet at tale med dem om det? Jeg tror ikke, at man kan finde et alternativ til at sniffe deo. Alt der ligner noget i den stil vil være noget sundhedsskadeligt. Men måske det er nemmere at hjælpe dig, når det bliver snakket om, HVAD og/eller HVORFOR du er ked af det og deprimeret? Så kan man bedst muligt hjælpe dig for at få en mere positiv hverdag. Hvis du ikke føler dig tryg ved at tale med dine forældre, så kan venner også være en god idé, eller din egen læge, de har jo trodsalt tavshedspligt. Evt. kan en sundhedsplejerske på jeres skole også være til hjælp, hvis i har sådan en mulighed, der hvor du går.

Jeg håber, du finder ud af det. Og ellers er du altid velkommen til at skrive ind til os igen. 

Kærligst Tia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym