Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2022-01-03T00:26:05: 1

Brevkassespørgsmål

Ender altid med at feste alene

Indsendt af dreng16 år


Næsten hver gang jeg spørger mine venner om de vil med hen og feste hos mig eller hyggedrikke siger de nej eller finder på dårlige undskyldninger  så jeg ender næsten  altid med at feste alene med min højtaler og det er ret ensomt   Hvordan kan jeg  undgå at hyggedrikke og feste alene :(
dreng
Alkohol og stoffer

Alkohol og stoffer

Se flere

Besvarelser

2022-01-05T07:50:43 1
Lukas

Hej med dig,

Jeg forstår godt du hellere vil hyggedrikke og feste med dine venner, end at gøre det alene. Det er selvfølgelig altid sjovere med sine venner!

Hvis det er fordi du ikke vil være alene, så kan du for eksempel spørge dine venner hvad de har lyst til at lave i stedet for. Det kan jo være at de ikke vil drikke og feste, men måske de stadig gerne vil ses og bare lave noget andet i stedet for. 

Mit bedste råd er dog at du fortæller dine venner at det gør dig ked af det når de kommer med dårlige undskyldninger, og om de ikke kan fortælle dig mere ærligt hvorfor de ikke vil ses til hyggedruk. Forhåbentligt kan i så snakke mere ærligt sammen omkring situationen.

Det er bare desværre sådan at man ikke altid vil de samme ting, men måske i kan aftale noget hyggeligt som alle kan være med på.

Jeg håber mine råd kan være til en smule hjælp, men hvis du stadig sidder og ikke ved hvad du skal gøre, så er du helt velkommen til at skrive ind igen.

Med venlig hilsen Lukas

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om alkohol og stoffer

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym