Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2013-04-26T21:49:50: 2

Brevkassespørgsmål

Første kys


Kære brevkasse! Jeg har et problem som jeg går og tænker meget over. Jeg er 14 år og har aldrig kysset en fyr og jeg har heller aldrig haft en kæreste. Alle mine veninder har kysset med op til flere drenge, og har alle haft kærester, men det har jeg ikke. Min bedste veninde er allerede seksuelt aktiv med sin kæreste, og de har været kærester i over et år, og her er jeg så, og har ikke engang kysset en fyr eller noget. Jeg er meget usikker på mig selv over det, og jeg har også en eller anden opfattelse om, at jeg bliver nødt til at være rigtig tynd, for at drengene er interesseret i mig, fordi alle mine veninder alle sammen er meget slanke. Jeg overvejer bare at drikke mig pisse stiv også bare snave med en eller anden tilfældig en. Please svar for jeg tænker over det hele tiden!
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2013-04-29T09:58:21 1
Amalie
Kære Marie :-)

Det er altid svært at være den eneste, der ikke har prøvet noget. Og det er klart, at du vender det mod dig selv og sammenligner dig med dine veninder, men det skal du ikke, for det har ikke noget med dig at gøre. Du skal nok få dit første kys en dag, det ved jeg! Så vent til den dag kommer og så lad være med, at finde en eller anden tilfældig. Det er altid meget smukkere, når sådan nogle øjeblikke bare opstår. 
Bliv ved med at tro på dig selv og lad for guds skyld være med, at lave om dig selv. 

Held og lykke med det hele :o)
2013-04-29T19:41:40 1
Majbrit
Kære Marie.

Det er absolut ikke pinligt at du ikke har kysset med fyr, og der er heller ikke noget galt i at du ikke har haft en kæreste. Det er nemlig en rigtig god idé at finde en og være kærester med og kysse med, som du godt kan lide, så du ikke fortryder det senere. Du skal bare være dig selv, og gøre det du føler for. Du skal nok få en kæreste, der er en til alle. 

Kh. Majbrit 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym