Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-04-30T22:35:14: 2

Brevkassespørgsmål

Homoseksuel?


Hey Thelove.

Jeg sidder her og tænker over hvordan jeg kan fortælle mine venner og familie at jeg er homoseksuel. Jeg ved jo godt at jeg er homoseksuel, det har jeg altid vidst og altid været. Jeg har ikke selv valgt det, jeg er jo født sådan. Kan I give mig nogle gode råd til hvordan jeg kan fortælle dem det, og hvem jeg eventuelt skal starte med at fortælle det til?

- Jonas
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2013-05-01T20:05:33 1
Majbrit
Hej Jonas.

Jeg synes du skal fortælle dem det, akkurat som det er, og håbe på det bedste. Hvis du har en ven/veninde som du stoler meget på, kunne du evt. fortælle ham/hende det, det ville sikkert også gøre det nemmere for dig. Bare tag det roligt, og tag en dag ad gangen.
Jeg håber af hele mit hjerte at du får det sagt, og at din familie og venner vil acceptere det, og støtte dig.

Du er velkommen til at kontakte mig :) 

Knus Majbrit 
2013-05-02T17:53:22 1
Cæcilie

Kære Jonas, 

Det kan være svært for mig, som hetroseksuel, at give dig gode råd til hvordan du bedst kommer ud af skabet. Men jeg kan fortælle dig én ting med sikkerhed; så snart det er godt, vil du blive meget lettet. Det er nemlig en enorm hemmelighed at bære rundt på.

Da jeg jo som sagt ikke har nogen gode råd til hvordan, vil jeg henvise dig til denne side: http://www.spring-ud.dk/springudmag.htm

her kan du læse andre folks historier, om hvordan de gjorde. Du kan prøve at lade dig inspirere af det, og finde den rigtige og mest naturlige måde for dig.


Rigtig meget held og lykke med det herfra.

- C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym