Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-05-25T20:28:13: 2

Brevkassespørgsmål

Bekymret


Hej. Jeg er begyndt og være bekymret over de mindste ting og nogle gange er jeg bekymret uden overhovedet at vide hvorfor. Det går mig virkelig på, hvad kan det være?

Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2013-05-26T18:43:13 1
Cæcilie

Kære Tasja,

Du kan være helt rolig. Det med at være bekymret over selv de mindste ting, og nogle gange over ingen ting, det er noget der hører teenage-årerne til. Det er altså helt naturligt at du har det sådan. Det er ikke alle teenagere der oplever puberteten på denne måde, så det er ikke sikkert at dine veninder har det på samme måde som dig, men de mærker så puberten på en anden måde.

Det er vigtigt at du husker på at det er naturligt at have det som du har det. Om 5 årstid vil du sansynligvis opleve at det er gået væk, helt af sig selv. Bliver det dog ved når du kommer op i 20'erne, er det værd lige at genoverveje hvad det kan være. Men for nu, kan du slappe helt af.

Jeg håber at du kunne bruge mit svar.

Venligst C

2013-05-29T14:06:08 1
Morten
Hej Tasja,

Det er ret svært at kunne hjælpe dig når dit spørgsmål ikke er så detaljeret, men jeg vil prøve så godt jeg kan. 

Jeg ved ikke hvordan det kan være at du er så bekymret og hvordan det er kommet til. Måske kan det være i forbindelse med en hændelse du har været ude for? Tænk dig om og se om du kan komme i tanke om noget, for tit er det i forbindelse med en oplevelse at man bliver psykisk syg eller der opstår problemer lige som dit med at du bliver bekymret.

En anden god ting ville være at snakke med en veninde eller måske din mor eller far om det? De står altid klar til at hjælpe dig.

Skriv endelig igen,
Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym