Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3696 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-09-24T19:36:04: 1

Brevkassespørgsmål

Messed up


Det her år har bare været VIRKELIG vildt! Og ikke på den gode måde! Jeg mistede min mødom under pres,Jeg begynder at cutte fordi jeg tager på,Selvmords tanker,Mislykkede selvmordsforsøg,Mine nøgen billeder er blevet spredt overalt,Forældre som forventer for meget... Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre mere? Jeg gider det bare ikke? Men jeg syntes det er for nemt at begå selvmord? Er bare træt af mit liv. Og ved ikke hvad jeg skal stille op. PLEASE hjælp mig! Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre..Den ene dag er jeg fucking populær og den anden dag er jeg ''Hende der vil begå selvmord'' Og nu har jeg kun en gruppe venner på 5 :/ Alle hader mig bare nu..
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2013-10-10T09:38:48 1
Charlotte
Hej,

Det lyder virkelig ikke godt! Er ked af at din liv ser sådan ud lige nu.
Du har ret! Selvmord ER for nemt og bestemt ikke den rigtige løsning.
Det første jeg vil sige er: Dem der ikke ser dig som den du er, er ikke dine rigtige venner. De fleste mennesker har faktisk kun en lille gruppe venner som de sådan virkelig er venner med - resten er bare bekendte og mennesker man går i skole eller arbejder med osv. Hold fast i dem du har - det er fint nok!

Den anden ting er: du har brug for hjælp! Ved dine forældre at du har det som du har det? Hvis ikke skal du fortælle dem det. Hvis du ikke synes du vil snakke med dine forældre så en anden voksen som du stoler på - en lærer, en vens forældre, en eller anden som kan hjælpe dig med at komme videre. Det er altså enormt vigtigt, for ellers kommer du til at hænge fast.
Og husk så at man aldrig skal glemme sin fortid, men man skal heller ikke hænge fast i den :)
Held og lykke fra

Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym