Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-10-22T11:00:53: 1

Brevkassespørgsmål

Værelses kammerat


Hej Brevkasse,

jeg går på efterskole, det er vildt fedt, men har 1 problem... min værelses kammerat lugter og det er så slemt at ingen gider være inde ved os.
hvad skal jeg gøre? sige det til ham (men så bliver stemningen herinde bare værre fordi han er samtidig også meget asocial) eller skal jeg gå til min ganglærer?

Hilsen Eleven
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2013-10-23T19:39:43 1
Camilla
Hej Eleven

Det er altid svært, når man skal fortælle en person noget, men ved vil gøre personen ked af det. Jeg kan godt forstå, at du ikke selv har lyst til at sige det, fordi det måske vil ødelægge jeres forhold. Så du kan da starte med at snakke med din ganglærer om problemet, og håbe på at han/hun vil snakke med din værelseskammerat. Det er jeg sikker på at han/hun vil. 

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym