Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-10-29T22:32:18: 2

Brevkassespørgsmål

har lyst til at dø


Hej brevkasse
Jeg er en pige på 17 og bor på opholdssted
Som faktisk havde det rigtig godt før jeg blev mobbet af dem jeg bor med
Jeg blev kaldt: luder, sæk,kælling, og at jeg knalder til højre og venstre
Har prøvet at tage nogle piller for at se om det kunne få mig væk. Men det hjalp ikke
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre vil virkelig ønske at jeg var død
For så var ikke ingen der kunne gøre mig så ked at det som dem
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2013-10-30T20:14:45 1
Camilla
Hej Stephanie

Nu ved jeg ikke, hvad det er for et opholdssted, du bor på, men er der ikke nogen voksne der, som kan hjælpe dig og tage en snak med dem, der mobber dig? Piller og lignende vil aldrig være løsningen på dine problemer. De kan måske fjerne dine tanker et øjeblik, men så snart rusen forsvinder, vil du være lige så nedtrykt, som du var inden du tog dem. Hvis ikke de voksne på opholdsstedet kan hjælpe dig, må der være nogle andre voksne der kan. Har du ikke nogle voksne du er tætte med, som kan hjælpe dig? Eller en veninde? Jeg er sikker på, at du ikke har lyst til at dø. Du vil vel ikke have, at dem der mobber dig skal være skyld i din død. Jeg synes hellere, at du skal prøve at stoppe dem på den ene eller anden måde. 

Jeg håber meget, at du får fat på en eller nogen som kan hjælpe dig, så du kan få sat en stopper for dem der mobber dig og kan blive glad igen.

Med venlig hilsen 
Camilla
2013-11-08T17:58:52 1
Charlotte
Hej Stepanie!

Jeg er meget ked af at høre at du har det sådan! Ingen mennesker burde have det sådan.
Jeg synes jo ikke du skal have lyst til at dø og det er der nok heller ikke nogen omkring dig der for alvor mener at du skal! Det bedste for dig vil altså være at snakke med nogen om det? Nogen du stoler på, dine forældre, nogen fra opholdsstedet eller måske din læge? Det er altså super vigtigt at få bearbejdet de følelser man går og gemmer inden i, og der findes jo proffesionelle derude som kan hjælpe. Hvis du ikke har lyst til at snakke med nogen du kender kan jeg varmt anbefale børnetelefonen:

http://www.bornetelefonen.dk/

Her kan du ringe eller skrive gratis og anonymt og snakke med nogen der bare vil lytte til hvad du har at sige og måske hjælpe dig videre. Det er vigtigt at du kommer til at snakke med nogen!
Jeg håber alt det bedste for dig!

Med venlig Hilsen
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym