Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-11-05T15:34:45: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælp jeg stjæler!


Hejsa, jeg skriver fordi at jeg den sidste måneds tid er begyndt at stjæle rigtig meget. Og nu er jeg begyndt på pænt dyrt mærke, og sælger de stjålne ting til pigerne i min klasse til en langt billigere pris. Nå men i sidste uge, åbnede jeg så en pakke og det så en ekspedient, hun sagde at jeg skulle gå ud, og lade være med at komme tilbage, så jeg gik selvfølgelig, og nu er jeg mega ked af det og har en vildt dårlig mavefornemmelse vil i ikke nok hjælpe mig? 

Tusind tak på forhånd.
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2013-11-08T08:47:24 1
Victoria

Hej,

Udover at jeg anbefaler dig at stoppe med at stjæle omgående, synes jeg også du burde sige undskyld til de mennesker, hvis ting du har taget - hvis du altså har mod på det. Det er svært for mange menensker at indrømme og stå inde for deres fejl, men meget mindeværdigt! I det mindste har du en dårlig mavefornemmelse når du stjæler, og derfor fortæller det mig, at du inderst inde godt ved, hvor forkert det er, og at du skal stoppe med det - hvordan ville man selv have det, hvis ens veninder stjal fra en? :-)

Held og lykke med det hele.
Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym