Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-01-31T23:13:16: 2014-02-09T16:31:31: 2

Brevkassespørgsmål

Manipulation


Jeg ved det er forkert, men tanken om det strømmer gennem mit hoved hver gang jeg ikke er sammen med ham. Tanken om en anden. Jeg kan ikke få det til at stoppe, følelserne er ikke med mig, men en ekstrem seksuel lyst. En lyst til at være sammen med en jeg dybest set slet ikke elsker. Det er så forkert, men jeg kan ikke stille noget op imod det. Aldrig ville jeg selv tage skridtet, og ende mit forhold for at få lysten stillet. Jeg kan godt nogen gange have mit eget lille ønske om at han var mig utro, bare så jeg kunne tage hævn og være sammen med ham. Jeg ved ikke om det er noget jeg vil, eller om det bare er min viden om at jeg har magt til at kontrollere et andet menneske hundrede procent. Han elsker mig, og ser mig som uopnåelig, jeg kæmper for at han ikke skal fatte mistanke om min genside lyst til ham. Det ville tage for meget af min magt, hvis han vidste hvad der forgik oven i mit hoved. Jeg har ham i et jerngreb, og det er der jeg bedst kan lide at have andre mennesker. Jeg elsker at manipulere folk til at tro jeg er det dejligste, der kan gå på to ben, få dem til at elske mig, så de vil gøre alt for mig. Kontrollen tænder mig mere end noget andet, Stod det til mig, var alle mine små marionetdukker. Det lyder skummelt, og det er det også. Det er derfor jeg holder det for mig selv, og kommer med undskyldninger, så folk ikke fatter mistanke. De må under ingen omstændigheder tro at jeg holder lige så meget af dem, som de gør af mig. Det ødelægger spillet. Et liv, et spil? et spil hvor døden er målet, og selvmord er snyd. Så handler det bare om at finde sin spilleteknik. Vælge sine partnere, og finde ud af hvordan man bedst muligt kan påvirke de spillere der er omkring sig. Man må passe på hvor man træder, for fælder er der over alt, og det er der andre kommer ind i billedet. Kan man få manipuleret andre, til at tage de første skidt, så man ikke træder forkert, så har man fat i noget godt, men det er en stor opgave, at få dem til at gøre det, uden at vide hvad motivet egentlig er. Det er den kontrol jeg har. Jeg ved at det ikke er normalt at tænke sådan, og ved ikke hvad jeg skal gøre for at få det til at stoppe. For jeg kan jo på den ene side virkelig godt lide det, men på den anden side, så ender jeg med at såre nogen, som det ikke skulle gå ud over. Hvad skal jeg gøre?
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2014-02-07T09:44:00 1
Victoria

Hej Anne,

Jeg blev meget betaget af at læse dit indlæg. Det lyder som om du har gjort dig en masse tanker.

Jeg vil klart anbefale dig ikke at være sammen med din kæreste, hvis følelserne ikke er der. Det er jo en ærlig sag, og det er derimod IKKE okay at holde ham for nar - især ikke når han er så glad for dig, som du giver udtryk for.. Hvis du bare forklarer ham dine følelser, er jeg sikker på han på et tidspunkt vil forstå. Han har jo heller ingen interesse i at være sammen med en, som dybest set ikke elsker ham :-)

Mht. til din manipulationsevner, tror jeg det er noget du skal arbejde grundigt på! En dag opdager folk hvad du har gang i, og det vil såre en masse - du kan ende med at stå i en ekstremt sårbar situation, fordi folk føler sig leget med, trådt på og pinliggjort. Det bedste du kan gøre, er at være ærlig! Både overfor dig selv men også dine omgivelser. Gør det, som gør DIG glad, uden at såre andre i processen.

Håber det gav dig lidt klarhed.. :-) Skriv endelig igen!

Mvh VicRic

2014-02-09T12:02:07 1
Michala
Hej Anne,

Jeg tror, der er mange mennesker, der synes, det er lidt sjovt at kunne manipulere og kontrollere andre, men som du selv skriver, ender man med at såre nogle.
Det tror jeg, er rigtig vigtigt at huske på. Hvordan ville du have det, hvis en fyr gik og legede med dine følelser? Jeg tror, de fleste mennesker ville blive rigtig ked af det og føle sig en lille smule til grin. Derfor synes jeg virkelig, du skal passe på, hvad du gør.

Desuden skriver du, at du har en kæreste, og det gør situationen endnu mere kompliceret. Tænk hvis din kæreste fandt ud af, at du gik og manipulerede og flirtede med andre fyre. Tror du ikke, han ville blive såret?

Jeg synes, du skal huske på, at du har en kæreste og huske på, at du nemt kan komme til at gøre andre kede af det, hvis du fortsætter med at manipulere med dem. Du beskriver livet som et spil, men andre mennesker er jo ikke bare spillebrikker. De har deres eget liv og deres egne følelser, og det er vigtigt at huske på.

Jeg håber virkelig, du kan bruge mit råd.

De bedste hilsner herfra
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

Jeg tror jeg måske er ved at få depression

HejJeg er en pige på 14 år og jeg tror jeg er ved at få en depression. I de sidste 5 dage har jeg...

Det er mor der er problemet.

Hej Ungzone.Jeg er en pige på 13 år, der er godt inde i puberteten. Jeg har det her problem med, a...

Er jeg god nok

Kære brevkasseHer på det sidste er jeg blevet super usikker på mig selv. Jeg har været usik...

Kan ikke overskue det hele længere

Hej.Jeg har på det seneste haft det rigtig rigtig dårligt psykisk(igen), men jeg tør ikke åbne o...

Tør ikke at sige det

Hej jeg er en en pige på 12 Jeg tror snart i jeg for mens da jeg tit for det hvide men tør ik...

Selvmord og tanker og selvskade og har det svært

Er det normalt, at jeg ser en edderkop der går hen af gulvet og forsvinder bare sådan lige pludsel...

snus virker bedre end mine piller

prøvede snus for første gang  og jeg kunne  mærke at jeg blev mere rolig af det end min...

Jeg kan ikke gøre noget alene næsten…

Hej ungzone jeg er en pige på 15 jeg har aldrig prøvet at skrive til en brevkasse eller ligne. Men...

Hvem skal jeg snakke med

Hej jeg en pige på 13 år og har det problem at jeg hele tiden for børneorm men tør ikke sige det...

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym