Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2014-02-14T15:15:29: 2014-03-01T22:20:50: 1

Brevkassespørgsmål

Følelser


Hej med jer.

Jeg har et problem som jeg har meget svært ved at gøre noget ved, blandet andet også fordi jeg ikke kan snakke med så mange om det, på grund af mange ting..

Men jeg har haft et super tæt trygheds - forhold til en person, som nok skal være professionel overfor for mig ( men hun har altid vist mig jeg har en særlig betydning/og hun har givet mig rigtigt meget omsorg/kærlighed, det har været super godt, men for 1 år og 5 mdr, siden kommer jeg ud at bor på det sted hvor hun arbejde. Og så var hun der 100 % for mig de først 7 mdr., men derefter blive hun taget helt væk derudover blive jeg selvf mega ked af/sur med mere.
Og nu er virker vores kontakt bare utroligt kold, og det er virkelig svært for mig at holde, til det. Nok også fordi person virkelig er kommet helt tæt ind til mig, og jeg hun havde det på samme måde, det fik jeg tit at vide.
Men nu er virker person bare meget hård og ligeglad - hun kommer næste aldrig ind til mig mere, og jeg bliver virkelig ramt hårdt.
Det eneste hun selv siger til mig, er at hun ikke kan holde til at arbejde når hun kommer hjem også, og vores kontakt kom meget an på hvordan hun kan være i hendes arbejde.
fordi person er virkelig kommet helt ind i mit hjerte, og det ikke tit mennesker kommer det.. Og så føler mig virkelig afvist, men samtidig skal jeg kunne være sammen med person - og jeg forstå ikke hvorfor det skal være sådan her..

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, og jeg har virkelig svært ved at forstå beslutning med mere. Og er nok også i bund og grund forvirret over mine følelser - hvorfor gør det så ondt ??

V.h. mig
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2014-02-28T11:15:49 1
Laura

Hej :)

Jeg tror du skal forsøge at komme videre. For hende har det nok mest været arbejde, ikke at hun ikke kan lide dig eller du ikke er kommet ind i hendes hjerte. Jeg forstår godt du er sur og ked af at hun ikke rigtigt vil i kontakt med dig mere. Du er nød til at tænke på hvis det er hendes arbejde, så kan hun nok ikke blive ved med at være der så meget for dig.
Ingen tvivl om hun er kommet helt ind i dit hjerte, siden det gør så ondt.. Desværre tror jeg nu er nød til at tænke lidt videre, og så sørg for i ikke mister kontakten helt. Det kan godt være hun vil være der for dig, men måske ikke har tid til det.

Håber du kunne bruge mit råd (:

Laura.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym