Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2014-02-14T22:44:21: 2014-02-16T15:33:56: 2

Brevkassespørgsmål

Lesbisk


Hej jeg er en pige på 13 år og jeg tror jeg er lesbisk, men ved ikke hvordan jeg skal sige det til andre fordi at jeg lige har fundet ud af at jeg er til piger. Jeg vil gerne vide om der er en hjemmeside hvor jeg kan skrive med andre lesbiske på min alder.
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2014-02-15T23:10:26 1
Majbrit
Hej Cecilie.

Tag dig god tid. Du behøves ikke fortælle det til nogle før du er klar. Hvis du har en god veninde eller ven, som du stoler på, så kan du fortælle det til hende/ham. Det er helt op til dig, du, du skal ikke føle dig presset. 

Jeg kender hjemmesiden www.boyfriend.dk og ellers kan du altid prøve at google andre hjemmesider for lesbiske. 

Kh. Majbrit
2014-02-16T15:32:43 1
Martin
Hej Cecilie,

Mit første råd vil være: Vent og giv det hele noget tid. Du er stadig kun 13 år, og du er i en priode hvor du skal prøve alting af. Det er meget normalt at man svinger lidt rundt og har fantasier om både drenge og piger. Hvem ved, måske er du til drenge igen om et par uger?

Dermed slet ikke sagt, at der er noget forkert eller unormalt i at være til samme køn. Synes bare du skal vente indtil du er helt sikker. Evt. skal du ud og prøve at være sammen med en pige. Se om det holder og om det virkelig er det du vil.

Når du føler dig 100% sikker på hvad du er til, så tag en snak med din nærmeste familie først. Derefter sig det til dine bedste venner og derefter dine venner. Når du først har fået det ud et par gange, så burde det blive mere naturligt at fortælle andre.

Jeg har ikke selv erfaringer eller kendskab til websider for lesbiske, så vil ikke risikere at give dig linket til nogle forkerte sider. Men synes i stedet du skal søge rundt og se hvad du kan finde. Men kan dog foreslå dig at kigge på følgende:

Landsforeningen for Bøsser, Lesbiske, Biseksuelle og Transpersoner
Forening for folk der står i samme situation som dig. Kig deres webside igennem og evt. skriv til dem over ders webside eller Facebook. De vil helt sikker kunne give dig de råd du har brug for.


Håber du kan bruge mine råd, ellers er du meget velkommen til at skrive til os igen. Skriv også gerne igen og fortæl os om hvordan det gik :)

Med venlig hilsen,
Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym