Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-04-29T15:51:08: 1

Brevkassespørgsmål

Lesbisk


Hej TheLove:) 

Jeg er en pige på 14 år, jeg er næsten 100% sikker på at jeg er lesbisk, jeg har altid syntes at piger var mere interessante end drenge og sådan har jeg det stadig. Mine veninder har tit prøvet at få mig til at tage på date med en dreng som de siger kan lide mig, men jeg har ikke lyst for jeg finder slet ikke drenge tiltrækkende på samme måde som pige. Jeg vil rigtig gerne fortælle mine veninder og familie hvordan jeg har det, men jeg kan ikke få mig selv til det, for jeg er bange for at de ændre mening om mig og at jeg måske bliver udstødt lidt blandt mine veninder, og jeg tør heller ikke fortælle mine forældre om det, for jeg er bare bange for deres reaktion. Hvad skal jeg gøre???
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2014-05-08T20:11:15 1
Michala
Hej du,

Det er meget normalt, at man bliver forvirret omkring sin seksualitet, når man bliver teenager. Måske er du til piger, måske er du bare ved at finde dig selv. Hvis ikke du har lyst, behøver du jo ikke sige noget til nogen, før du er sikker. Men hvis du føler, det er rart, at folk ved, hvad du tænker, synes jeg bare du skal sige det.

Jeg forstår godt, det er rigtig svært, og dine veninder og familie vil nok blive lidt chokerede. Men højest sandsynligt vil de nok acceptere det. Næste gang dine veninder prøver at få dig til at tage på date eller taler om fyre, kan du måske få det sagt lidt diskret. Måske bare sige, at du egentlig ikke er helt sikker på, at du overhovedet har lyst til at date fyre. Tænk over, hvem du siger det til, så du kun fortæller det til dine allerbedste veninder, som du ved, du kan stole på. Så bliver det også nemmere, hvis du pludselig finder ud af, at du egentlig ikke er til piger alligevel.

Jeg håber, du kan bruge mit råd. 

Masser af kærlige hilsner
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym