Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-08-02T23:53:15: 2014-08-04T20:37:02: 2

Brevkassespørgsmål

Følsom


Hej
Jeg er en dreng på 16 år og jeg et problem.
Jeg har meget svært ved at onanere fordi jeg har et meget følsomt penis hoved. Jeg har på samme tid stramt forhud så det kan nogle gange være besværgeligt at rulle det bagover, men problemet er ikke så meget nu, men hvad med når det kommer til sex. Hvordan vil det påvirke sex og hvad kan jeg gøre for at hjælpe det?

På forhånd tak :)
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2014-08-03T20:22:31 1
nadia

Hej med dig :)

jeg tænker hvis det er sådan et stort problem for dig, så ville jeg tage forbi lægen. De vil kunne fortælle dig om det er noget du skal bekymre dig om og hvis der er noget ved det så vil de kunne hjælpe dig med det.

hilsen Nadia .

2014-08-03T22:09:36 1
Josefine
Hej Michael

Jeg kan desværre ikke fortælle dig hvordan det vil påvirke dit sexliv i fremtiden, for det er meget individuelt. Men jeg kan fortælle dig at mange omskårede mænd har helt velfungerende sexliv, på trods af deres manglende forhud. Så det at din forhud er stram, kommer nok ikke til at have den store indflydelse. Jeg tænker at der ikke er noget at gøre, så jeg synes du skal tage det til den tid, i stedet for at bekymre dig om det inden det er et problem :)

Hvis det bliver et problem på et tidspunkt, så synes jeg du skal opsøge en læge for at afhjælpe det.

Kram, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym