Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-08-12T22:22:34: 2014-08-24T13:39:12: 1

Brevkassespørgsmål

Efterskole tvivl


hey jeg er en dreng på 16 der lige er begyndt på en efterskole og jeg er ikke sikker på om jeg burde blive.
alle er søde og sådan men jeg føler mig ikke tilpas.
jeg er gamer og har aldrig rigtigt haft venner på den måde som de er her og jeg begyndte kun her fordi mange i min familie gjorde det samme jeg burde nok havde tænkt længere tid over det da det drejer sig om et helt år af mit liv.

jeg er bange for at sige noget til min familie om det da der er et depositum som ikke betales tilbage (omkring 2000kr.)
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre så håber i kan hjælpe :(
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2014-08-24T13:38:46 1
Rikke

Kære Anders

Jeg syntes du skal give dit efterskole ophold en chance. Det lyder ikke som om du har været der så længe og jeg syntes det er synd, du allerede giver op efter så kort tid. Du bliver nød til at give din efterskole en fair chance og dette gør du ikke ved at stoppe nu. Jeg har aldrig selv gået på efterskole, men min lille søster har. Hun har selv fortalt mig hvor skræmmende det kan være at starte på efterskole. Men det er 3. år, hun går på efterskole nu og hun er utroligt glad for det.

så mit råd er, at du lige kan prøve at gå der nogle måneder mere, for at se om du virkeligt mener denne efterskole ikke er noget for dig. Hvis du efter et par måneder, har det virkeligt dårligt over at går der, kan du gå til dine forældre. Men ellers giv det en chance, har hørt at det skulle være virkeligt godt at gå på efterskole!

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym