Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2014-08-31T07:26:48: 2014-09-09T22:03:33: 2

Brevkassespørgsmål

Til pigerne/kvinderne (vigtigt)


Hejsa 
jeg er en ung fyr på 27 jeg er en meget uheldig fyr der ikke har haft særlig mange kærester pga. Mit udsende ikke er meget tiltrækkende og det betyder jo osse at det er ikke meget sex jeg har oplevet i mit liv ud over at jeg havde fast kæreste i 2 år. 
men selvom vi havde sex hverdag næsten og tit havde vi sex flere gange efter hinanden med små pauser i mellem så kom jeg altid på under 2 min og før og efter vores forhold de få piger jeg har været sammen med sexuelt har jeg altid fået udløsning inden 2 min. det skal så lige siges osse at nu når jeg er single så ornanere jeg inden jeg ligger mig til at sove nogen gange 2 gange og laver øvelser for at blive bedre. men der er intet der hjælper af alt det jeg har prøvet har dov ikke været ved lægen endnu (gøres efter weekenden) jeg ville gerne høre hvad i kvinder har af ider der måske vil hjælpe mig og ja så er der str. På min penis i slap der er den 4cm og i hård er den 10-11cm er det for lille til jer eller hvad synes du om str. Håber på gode svar for det ville hjælpe utrolig meget :-/
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2014-08-31T16:10:52 1
Josefine
Hej Michael :-)

De øvelser du laver, går jeg ud fra er stop-start øvelser, og hvis ikke de virker kan det enten være fordi du ikke udfører dem korrekt, eller fordi der er noget fysisk galt. Så jeg synes du skal gå til lægen, som planlagt, og få svar hos ham/hende, da de klart kan hjælpe dig langt bedre end jeg. 

Mht. størrelsen, så handler det jo om hvorvidt du kan bruge den, for hvis du kan det, så tror jeg at den partner du er sammen med er ligeglad med hvor stor eller lille den er.

Her kan du læse om øvelserne og generel info om for tidlig sædafgang:
http://www.apoteket.dk/Sygdomsleksikon/SygdommeEgenproduktion/For%20tidlig%20saedafgang.aspx

Josefine
2014-09-09T21:01:02 1
TuChi

Kære Michael

Et råd kunne være, at fokusere på kvinden. Tænk og læg mærke til hvad hun synes er dejligt. Dette kan sætte fokus fra dig og måske bidrage til, at du kan holde lidt længere. Derudover kan du ændre stilling, når du mærker, at du er ved at få udløsning. Ydermere findes der også forskellige ”hjælpemidler” f.eks. penisringen, der kan hjælpe dig med at holde lidt længere. Om det virker, ved jeg ikke.

Dit spørgsmål angående størrelse, kan jeg kun sige, at det afhænger af hvad du selv synes. Hvis du selv er utilfreds, kan det måske også mærkes på din selvtillid under samleje.

Med venlig hilsen Tu Chi

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym