Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3519 spørgsmål og givet 6062 svar de sidste 12 år
2014-09-18T17:12:33: 2014-09-21T01:40:11: 2

Brevkassespørgsmål

Føler mig ikke god nok


Jeg er meget ked af det for tiden, spørger min venner til råds om mine problemer, jeg bliver hurtigt meget sur, jeg føler alt hvad jeg siger og gør er forkert.
der mange der synes jeg laver meget drama og skaber en dårlig stemning, men det bare svært at lade være når man er så ked af det, når man også har problemer med at spise, jeg har allerede i forvejen problemer med en veninde som jeg har kendt over 7 år, hvor hun er sur på mig, og problemer med en fyr som jeg skal tage stilling til. jeg er måske lidt stresset, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at være mere glad for det svært ikke at være ked af det. jeg vil jo ikke gøre sådan at folk tror jeg gør det for at få opmærksomhed, jeg er også bange folk ikke kan lide mig for den jeg er.
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2014-09-18T22:11:39 1
TuChi

Hej Maja

Det er dejligt, at du tager kontakt til os. Det lyder til, at du har mange ting at tænke på og ting du skal tage stilling til. Jeg synes, du skal tage et skridt ad gangen. Du er i en alder, hvor der sker rigtig meget på én gang. Det kan være forvirrende og frustrerende, men hold begge ben på jorden!

Det kan være en rigtig god ide at tale om tingene. Du kan starte med din veninde. Fortæl hende, at du savner hendes venskab og støtte. Find ud af, hvorfor hun er sur på dig og snak om det. Du er i en periode, hvor veninder kan betyde rigtig meget for ens glæde i hverdagen. Desuden har du kendt hende i over 7 år, hvilket gør det værd at kæmpe for.

Du kan derudover også tænke over, om der kan være en primær grund til, at du er så trist? Fokuser på én ting ad gangen og prøv at løse det så vidt muligt. Desuden kan grunden til, at du hurtigt bliver sur være, at du føler, at folk ikke forstår dig? Igen tror jeg, at snak og samtale kan hjælpe rigtig meget. Hvis du ikke fortæller dem hvordan du har det, så kan de jo ikke vide, hvorfor du handler som du gør.

Op med hagen. Du er ung. Der er ingen grund til, at se sort på verdenen allerede. Det hjælper heller ikke, at tage afstand fra mad. Det hjælper jo ikke med at løse tingene. Jeg er sikker på, at der er mange der kan lide dig – lige som du er. Selvom det kan være svært at lægge sine følelser til side, tror jeg det er vigtigt, at du ikke lader det gå udover dine venner. De er der jo bare for at hjælpe dig.


Held og lykke,
Mange knus fra TC.

2014-09-20T11:53:55 1
Josefine
Hej Maja!

Øv, det lyder som om du er i en rigtig dårlig periode, som du har svært ved at komme ud af. Har du snakket med din mor eller far? Det synes jeg du skal gøre, for hvis ikke du kan løse det selv kunne det være at de kunne være behjælpelige og finde en løsning sammen med dig. Du skal ikke gå rundt og tumle med det uden at det bliver bedre. 

Du er helt så skøn sådan som du er, og det må du ikke være i tvivl om. Vi har alle sammen vores op -og nedture, og de der er der for os i vores sværeste tid, er dem du skal værne om. Hvis der er nogle der ikke kan lide dig for den du er, så er de bare ikke værd at samle på. 

Snak med dine forældre og skynd dig at få det bedre! 

Mange knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

Tror jeg har autisme

Jeg ved ikke om i overhoved kan hjælpe, men jeg aner ikke hvor jeg skal søge hjælp eller hvad jeg...

Kan i hjælpe jeg trænger hjælp

HejDen seneste tiden har jeg ikke haft det så godt. Jeg føler det er på tide at forsøge at få n...

Har brug for validation af andre

Hej! Jeg er en 17-årlig fyr, der konstant føler at mit selvværd er baseret på andres forhold til...

Økonomiske bekymringer i forhold til efterskole

Hej Jeg skal starte på efterskole efter sommerferien. Altså LIGE om lidt. Herhjemme har tinge...

Dagdrømme

Ja goddag ungzoneJeg er begyndt at dagdrømme om at være far jeg vil så utrolig gerne være far je...

Ikke god nok

Hej.Jeg har skrevet til jer før og det er jeg glad for fordi i giver så gode råd.Men jeg føler i...

Dårlige tanker...

Ja goddag igen nu har jeg endnu flere problemerJeg er begyndt at få dårlige tanker om mig selv som...

Ingen lyst til at opleve fremtiden

HejJeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere. Jeg har så længe tilbage jeg kan huske, haft angst, og i...

Opførsel og spiseforstyrelse

hej, jeg har i lang tid hadet migselv, og sidste år var jeg sikker på at jeg havde en form for spi...

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym