Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2019-05-16T20:02:35: 2019-05-19T11:28:06: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg gider ikke mere.

Indsendt af pige23 år


Hej brevkasse.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre mere. Jeg vil virkelig ikke leve mere. Jeg har haft et lorte liv altid. Min barndom var fuld af stoffer voldtægt alkohol vold osv. Da jeg var 15 år fandt jeg mit livs kærlighed, vi var sammen i 7 år. Vi var forlovede og planglade bryllup i 2020. For et år siden finder jeg ham med en anden. Han har haft en affære med hende i 8 måneder alt imens jeg havde tabt vores barn.. Jeg er nu endt ud i et massivt hash misbrug jeg skylder over 25000kr. Jeg gider virkelig ikke mere. Mit liv er og vil altid forblive lort. Jeg tog ind på psykiatrisk afdeling for at få hjæp de ville ikke hjælpe mig når jeg har et hash misbrug. Jeg er bange for at hvis jeg ikke får noget hjæp virkelig virkelig snart så tager jeg livet af mig, jeg har ikke noget og leve for. Min mor skal nok klare sig hun er stærk. Min far er narkoman. Min storebror hader mig, så hvorfor kæmper jeg overhovedet mere? 

Undskyld jeg er til besvær ved at skrive alt det her jeg er virkelig nød til at komme ud med det nu ????

Hilsen den virkelig triste pige. 

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2019-05-17T21:21:53 1
Regitze

Hej med dig, 

Det lyder virkelig ikke rart. Det er mange ting du har oplevet på et relativt kort liv. Jeg kan godt forstå at du føler du har brug for hash, det må ikke være let at være dig. Men hvor er det godt du søger hjælp! Du har oplevet en masse ting - men du er her stadig, og det er fordi du er stærk. 

Du kan kontakte din læge, hvis du ønsker hjælp til at komme ud af dit misbrug. Ellers er der gratis rådgivning (af forskellig slags) i flere kommuner i landet, så du kan søge på din kommune og se, om der er nogle gratis tilbud på noget hjælp til dig. 

Har du nogle tætte du kan tale med? En veninde, ven, familiemedlem? Selvmord er aldrig en fornuftig løsning, og der vil meget ofte være mennesker, som vil stå tilbage i dyb sorg efter sådan et tab. Du er ung, så du har mulighed for at få hjælp og få det bedre, og derefter leve et langt og lykkeligt liv. Intet er for sent. 

Mit sidste bud vil være at tage ind til psykiatrisk afdeling igen, og spørge om de kan sende dig videre, så du kan komme ud af dit misbrug og få noget hjælp. 

Jeg håber du får den støtte og hjælp du har brug for! 

Venlig hilsen Regitze 

2019-05-17T23:52:27 2
Michelle

Hej virkelig triste pige. 

Først og fremmest, du er overhovedet ikke, som i OVERHOVEDET IKKE til besvær, vi er her for at lytte og hjælpe så godt som vi nu kan, også dig. 

Hvor lyder det til at det hele er noget rigtig lort. 
Selvom det nok ikke er medlidenhed du søger, så vil jeg bare sige at de gør mig rigtig ondt alt det du har været igennem, det er der absolut ikke nogen der fortjener at opleve. 
For at besvare dit spørgsmål om hvorfor du overhovedet kæmper mere? Det er fordi at du fortjener så meget bedre! Selvom alting virker fuldstændig sort, så er der stadig en chance for at det kan blive bedre, så længe at du kæmper. Du siger at du har forsøgt at kontakte psykiatrien, men har du forsøgt at kontakte et misbrugscenter? Jeg er desværre ikke så meget inde i hvad de har af tilbud, men som minimum kunne de hjælpe dig med at komme ud af dit hashmisbrug, sådan så at du kunne kontakte psykiatrien igen og høre om de så havde et tilbud til dig? 
Du skriver at din mor er stærk, ville hun ikke kunne hjælpe dig med at tage kontakt til et misbrugcenter måske? 
Jeg ved ikke om du har set det, men på vores side her har vi en fane i toppen der hedder ''find hjælp'', prøv at gå der ind under og se om der ikke måske er en af de organisationer du tænker kunne hjælpe dig. Jeg tænker at Drug Rebels, Head space og Tuba, kunne være nogle gode bud på steder du kunne undersøge. 

Jeg vil også gerne lige have lov at sige at jeg synes at du er sej. Du er sej fordi at du stadig her på trods af alt den modgang du har oplevet igennem dit liv. Du er sej fordi du har valgt at række hånden ud efter hjælp. både her og ved at kontakte psykiatrien. Hvis du bare holder fast i den sejhed og den smule tro på et bedre liv som du må besidde, siden du stadig er her og har valgt at søge hjælp, så tror jeg på at DU kan vende alt det du har oplevet til noget du kan bruge til at leve et godt liv. For igen det fortjerner du lige så meget som alle andre! 

Jeg håber at du kan bruge mit svar til noget, og at du bliver ved med at kæmpe selvom det hele er hårdt. Du er altid velkommen til at skriver her ind igen, hvis du har et spørgsmål eller bare har brug for at få noget ud. 

De bedste hilsner

Michelle :-) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym