Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6599 svar de sidste 13 år
2019-09-16T15:07:35: 2019-09-19T08:26:02: 1

Brevkassespørgsmål

Angst?

Indsendt af pige14 år


  1. Hej. 

Måske kan i huske mig, har skrevet her ind før men noget med at jeg har mistet min bedste veninde.. 

Men tror jeg har angst. 

Jeg græder mig selv i søvn hver aften og græder om at jeg er dårlig i skolen og jeg er helt alene i verden og ville bare gerne dø.. siden min bedsteveninde flyttede til Holland har jeg været nede. 

Skolen siger de ville lægge mig hen i Ungdomskolen hvis jeg ik tager mig sammen nu og Ungdomskolen er for folk der ryger og er dumme. 

Men min skole ved ik hvorfan jeg har det, er stoppet med at cutte men får virkelig lyst til det nogle gange men har nogle venner som passer på mig, men de bor i kbh. 

Har jeg angst? 

Jeg tuder 

Er stresset hele tiden 

Er svimmel når jeg græder 

Ved ik hvad fuck jeg kan gære for at få det bedre min bedsteveninde er væk min familie er ligeglad med mig og det samme med skolen lever helt alene.. 

Kan i ik komme med nogle ting på hvorfan jeg kan få det bedre magter ik det her mere.. ville væk herfra hvis jeg ik snart får det bedre. 

Har grædt mig selv i søvn hver aften i 1 år måske mere.. HJÆLP MIG HAR BRUG FOR HJÆLP går i 8 og dkal snart til at blive klog.

Mvh den dumme grimme tøs

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2019-09-18T14:39:27 1
Anne

Hej 

Det lyder godt nok til, at du har det svært og har mange ubehagelige tanker. Det lyder ikke rart, hvis din bedste veninde er flyttet så langt væk og dine andre venner også bor langt væk. 

Jeg er glad for, at du har skrevet herinde, så du ikke skal gå med det alene. Jeg synes dog også, at du skal finde nogen at snakke med alt det her om. Det kan være utrolig hårdt at skulle gå med alle tankerne selv. Husk at der altid er nogen, som vil snakke med dig - også selvom du måske ikke selv tror på det. Hvis ikke du føler, at din familie lytter og forstår dig, vil jeg anbefale dig at tale med din læge. Han/hun vil snakke med dig omkring dine tanker, selvskade og hvad der ellers fylder. Din læge kan også henvise dig til psykolog, så du ikke skal gå alene med alle de her ubehagelige følelser og tanker. Derudover vil jeg anbefale dig at ringe til livslinjen, som du kan snakke med om dine tanker om ikke at ville være her mere, selvskade og andre ubehagelige tanker. Du kan ringe til dem på 70 201 201. Her er du anonym, når du ringer til dem.

Og så vil jeg bare give dig et råd om altid at tro på dig selv. Du kan mere end du selv tror. Jeg tror på dig og jeg er sikker på, at du er en skøn pige


Mvh Anne


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym