Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-11-27T15:07:21: 2019-12-02T18:13:02: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælp

Indsendt af pige14 år


Hej håber i kan hjælpe..


Mit Lorte Liv:


Før 2018 var D (min bedsteveninde) og jeg jo sammen, og vi lavede så fkn meget ballade, og folk havde prøvet og skille os ad siden 4 klasse. Men det kommer senere.

Og min far har været alkoholiker siden jeg blev født. 


Hele historien fra år 2018 starter faktisk helt tilbage fra den 26-27 november 2017.

I november 2017 fik jeg en kæreste/flirt som hed W, men det kommer vi også ind på senere. 


Hele historien bag 2018:

Det hele startede tilbage til Februar 2018, hvor jeg svinede en pige til i min klasse som om hun var affald også troede jeg at alle ville hade mig da jeg kom i skole dagen efter, med de hadede hende aha #godtatværepopulær - I marts var jeg jo stadig flirts med ham der W og det hele kørte som det skulle, var sammen med D min bedste veninde hver eneste dag, undtagen i weekenderne eller efter skole for det måtte hun ik, så vi var egentlig kun sammen i skolen. Eller vi måtte næsten ik være sammen i skolen for en af os skulle sidde oppe på kontoret oh holde frikvarter.  Men så cuttede W af nogle private årsager, men så cuttede jeg også men det var mere for opmærksomhed for jeg cuttede kun fordi W gjorde det, men fordi jeg gjorde det gjorde D det så. Men det betyder ik rigtigt noget i dag for jeg cuttede jo kun fordi W gjorde det, men hvis han ik havde gjort det havde jeg nok heller aldrig gjort det. Men senere hen i Marts tog D til Holland med hele hendes familie.Også kom April hvor det HELE startede.

I midten af April mistede jeg W, fordi han troede det var mig der loggede ind på hans insta fordi jeg var jo en af dem der havde koden, men det var ik mig.. men ham mistede jeg så. Men så i slutningen af April.. fandt jeg ud af D (min bedste veninde) skulle flytte til Holland, og fuck hvor blev jeg knust. Hun var min bedste veninde og ingen mindede så meget om mig som hun gjorde virkelig. Men hun sagde hun kom tilbage i Maj i 1 dag for at sige farvel til mig og klassen.


 I Maj kom D, jeg kan bare huske det alle pigerne var på vej ned til hende, men jeg gik bagerst inden jeg overhovedet så D begynde jeg at tude, det hele blev sort og var ved at besvime så knust jeg blev den dag, men de piger som gik forrest de så jeg ærligt ik kunne gå, i det øjeblik hvor de begynde at hjælpe mig gik mit hjerte i 1000 stykker.. jeg græd og græd og græd. Men så kom D og hendes familie, alle de andre piger krammede hende først og så kom jeg, vi begyndte begge bare at græde, jeg ku ik klare mere. Vi sagde til hinanden at vi ikke måtte glemme hinanden og det kommer vi heller aldrig til!! Vi sagde farvel også tog hun hjem.  Da jeg kom hjem fra skole græd jeg som en idiot og cuttede igen.. for D boede overfor mig så hver eneste gang jeg kiggede ud af vinduet græd jeg, både fordi jeg havde mistet D og W.


Men i Maj måned fik jeg noget med en der hed A også noget med en der hed J. Det skal også lige siges jeg havde noget med fkn mange drenge i år 2018 fordi jeg var den største player, men rolig det er jeg ik mere!! I Juni græd jeg igen men egentlig kun fordi D og W de andre drenge betød ik lige så meget som ham. I Juni fik jeg noget med en anden A men ham havde jeg faktisk hele Juni. Men så døde X og den dag cuttede jeg så også men det var fordi jeg savnede D og W. 

Jeg tog på sommerferie og håbede af hele mit hjerte det ville være den bedste sommerferie jeg nogensinde har haft, og det blev det så 2018 var et lorte år men det var en sommerferie i verdensklasse.

I sommerferien mødte jeg 6 små hundehvalpe og deres mor. De var de første der fik mig til at smile rigtigt siden jeg mistede D og W. Jeg fandt dem i et forladt hus nede i Bosnien og jeg købte hundemad og rent til dem hver eneste dag.


Og en fra min familie døde også med det betyder ik rigtigt noget for det er et menneske og holder mere af dyr end mennesker for jeg stoler ik rigtigt på nogle. Men selvfølgelig græd jeg også i sommerferien og cuttede 1 gang. Jeg fik noget med en der hed J og var faktisk kærester med ham i 20 minutter og så slog jeg op, fik også noget med en der hed M og en som hed M men ja det var bare klamt fordi han havde mange flirts men dem brugte han bare for nudes men jeg havde aldrig sendt nudes til ham men han havde åbenbart mig fordi han kunne  lide mig rigtigt, men gad ham ik til sidst. Men fik en hund altså L og jeg blev så fkn glad, men vi kunne ik tag den med til Dk. Skulle hjem den 31. Juli og jeg stod op klokken 04.00 bare for at gå hen og sige farvel til hundehvalpene. 


August, September og Oktober skete der ik så meget, jo jeg havde bare noget med 20 forskellige drenge og jeg græd over D, hundehvalpene og L og cuttede sikkert ogs.

I November fik jeg noget med ham der M igen, eller havde faktisk på en måde altid haft noget med ham for vi havde flirtet siden vi mødtes. Men ja November gik stille og roligt eller noget havde taget snus for første gang osv ENGLEBARN. 


Men ja i starten af December fik jeg noget med min bedste ven E, og fuck det var dumt selvom vi stadig er bedste venner i dag. Men i slutningen af december.

Fik jeg noget med en der hed J, han fik alt til at lyse op for mig og gjorde mig glad og kunne ik græde over tingene mere, havde noget med han indtil 7 februar hvor han droppede mig og fik noget med en ny på den dag han droppede mig, efter 2 dage fik jeg noget med en der hedder E vi havde noget i en uges tid også ja vi gad bare ik mere og havde også stadig følelser for J. 

I hele marts måned havde J og jeg ik noget men vi flirtede stadig. 

Slutingen af Marts og starten af April “havde” jeg noget med en der hed M men mistede følelserne for ham til sidst. 10 April 2019 fik J og jeg noget igen og WIII jeg blev så fkn glad. Maj gik stille og roligt der skete ikke det store for jeg havde J og han var det eneste jeg havde brug for der. 

I juni var jeg til skolehjemsamtale og de sagde hvis jeg ikke begyndte at tage mig sammen ville de bortvise mig hen til Ungdomsskolen fordi jeg åbenbart har brug for mere hjælp men næh nej de kan glemme Alt om det fkn små børn. Og havde også noget med en der hed D men han havde åbenbart en kæreste men han sagde han ku mig osv, også gad jeg ik snakke med den hund mere. 


Også kom juli JEG BLEV VENNER MED W IGEN!! BRUH. 19 Juli droppede jeg J fordi vi ærlig talt ALDRIG skrev sammen og når det var vi gjorde var det bare “hej” “laver” også ik mere. Også ja den 19 juli der hvor jeg droppede J mødte jeg en ny dreng og vi kyssede så også jae. Føj jeg er en klam person. 

Den dag hvor jeg droppede J aftalte han at kysse med en tøs da han kom tilbage til dk for han var i Thailand, og forstår ikke hvorfor jeg blev sur for jeg kyssede med en dreng den dag jeg droppede ham, men ja fuck det. 

Den der tøs hed A og hun kaldte mig hendes bedste veninde osv.. men hun var falsk, 2 dage efter mig fik J noget med en der hed An og jeg havde stadig lidt følelser for Jmen han var jo videre. Efter det skete der noget og J sagde at han skulle havde lyttet til mig for han er både blevet uvenner med An og A for jeg havde sagt de begge to var falske osv.. 

mig og J flirtede lidt men jeg fik noget med D igen. 

J fik så noget med en der hed Andrea og hun spurgte mig hvordan J var og jeg sagde alt det der “fuckboy” noget til hende også blev J og jeg uvenner, men vi er bedste venner nu og jeg er helt videre med ham nu så ja. Ærligt J er den bedste ven man kunne ønske sig, han er der altid wow. 


SÅ KOM SEPTEMBER DEN BEDSTE MÅNED I ÅR 2019!!

I starten af september flirtede D og jeg stadig en smule men ja vi gad først at mødes før vi satte en titel på vores forhold. Jeg glemte lidt D også fik jeg noget med en som hed J og vi mødtes osv..men vi aftalte bare at være venner og D blev volder sur på mig fordi han troede ham og jeg stadig havde noget med jae fuck det. Mødte også Gilli, Emil Stabil, Kesi og Topgunn  du ved alle dem der og fuck det var hygge. Jeg var også til en fest og jeg gav en dreng HJ.. upsii min mor tror jeg er englebarn. 


Oktober skulle jeg lige vende mig til at være single igen, eller D og mig skrev stadig en smule sammen fordi vi ikke kunne give slip på det. Jeg skrev også til en Psykolog og hun sagde før jeg skulle tænke på skole eller andre ting skulle jeg fokusere på at blive glad igen..

MEN JEG FIK DET BEDSTE VENSKAB MED K <3  


I november skete der ikke så meget, fandt ud af at jeg har angst faktisk flere forskellige slags.. 

D og jeg vi satte en titel på men det var bare at vi var “flirts”. D skrev aldrig til mig det var ALTID mig der skulle skrive til ham ligesom ved J.. så magtede ham ik rigtigt. Jeg blev venner med hende der A der kaldte mig sin bedste veninde og ELSKER HENDE FUCKER HØJT NU. Jog jeg er også bare BEDSTE VENNER NU. W og jeg begyndte faktisk at skrive igen altså som venner.

Nu har jeg noget med en som hedder L og men D kan stadig lide mig men jeg elsker L og er så bange for han en dag dropper mig og jeg bliver så knust dom jeg var engabg...

Hvad skal jeg gøre for at ik at havne i samme situation?
pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2019-12-02T05:13:55 1
Regitze

Hej med dig,


Det lyder som en lettere kaotisk periode i dit liv, hvor der er foregået rigtig mange ting. Det er lidt svært for mig at finde helt rundt i det, men nu vil jeg forsøge at kommentere på det i den rækkefølge du laver.

Jeg kan godt forstå det var hårdt at miste både D og W på næsten samme tid. Det må have været rigtig svært, og det er selvfølgelig rigtig trist, at du har skåret i dig selv efterfølgende. Det kan være en "lettelse" for mange at skære i sig selv, når man har ondt indeni, men det er en virkelig dårlig løsning, da det kan være farligt og det efterlader grimme ar. Jeg håber du har fået det bedre i forhold til det, og at du måske har nogle at snakke med, når du har det svært? Det kan være veninder, forældre, en lærer eller måske din læge? Det er vigtigt at sætte ord på, når man har det svært og særligt når man gør skade på sig selv.

Du beskriver hvordan du har flirtet med en hel masse drenge, og kalder også dig selv for "player", men siger, at du ikke er det længere. Det lader som om det fylder rigtig meget for dig at have noget kørende med en fyr, og det kan jeg for så vidt også godt forstå - det er spændende og dejligt at flirte. Men det lyder også meget forvirrende og kaotisk, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om du i virkeligheden nyder det? Jeg har, som læser, svært ved at finde hoved og hale i alle de forskellige mennesker, og det lyder som om det hele går meget hurtigt.

Du spørger, hvordan du skal undgå at havne i sådan en situation igen, og det kan jeg godt forstå du gerne vil undgå. Jeg tænker det måske ville være en god idé lige at stoppe op og tænke over, hvad det er du gerne vil have fra en fyr - altså hvad et forhold skal indebære og hvilke egenskaber du gerne vil have i din partner. Hvad synes du er flot/dejligt/tiltrækkende ved en fyr? Hvordan vil du gerne behandles? Hvad er vigtigt for dig? Hvad bryder du dig ikke om? Hvis du igen og igen begynder at flirte med en mere eller mindre vilkårlig fyr, er der en større risiko for at det går i stykker, fordi du ikke kender fyren godt nok eller måske slet ikke rigtigt gider ham. Nu er du i et forhold med L, som du siger du er glad for, og jeg tror din frygt for at miste ham delvist bunder i at du er glad for ham, men også fordi du indtil nu har været vant til, at forhold/flirts er noget meget kortvarigt og ustabilt. Hvis du gerne vil undgå det, kan du tænke over, hvad du gerne vil og ikke vil, og måske snakke med L om det hele? Du kan måske fortælle ham, at du er bange for at miste ham, og at du gerne vil have at I har det godt sammen, og så snakke om, hvilke forventninger I hver især har til jeres forhold. Det ville i hvert fald være en moden og modig måde at gå til det på. Hvis du synes det er for tidligt at skulle snakke om sådan nogle ting med ham, eller hvis du føler det ville være for mærkeligt eller grænseoverskridende, kan du starte med at kigge på dig selv og tage dine egne følelser alvorligt. Hvis du er glad for ham, så fortæl ham det, og lad være med at flirte med andre - og sig fra, hvis nogle andre vil have noget kørende med dig. Relationer, flirts eller forhold behøver ikke være kortvarige, det kræver bare at de er gode for begge parter, og at begge parter ønsker at være i relationen.

For at opsummere i forhold til dit spørgsmål: man kan ikke rigtig sikre sig imod at blive knust, men du kan have en åben og ærlig kommunikation med din kæreste - både i forhold til forventninger til forholdet (som f.eks.: hvor tit skal I ses? Hvad vil I gerne lave? Hvad har I ikke lyst til?), men også i forhold til jeres følelser for hinanden, og ikke mindst jeres usikkerheder. Hvis I bliver uvenner, så snak stille og roligt med hinanden, og forsøg at lade være med at smide det hele på gulvet, selvom der måske er en konflikt. Det er ikke nemt at være i et forhold, men det kan være vidunderligt, hvis begge parter ønsker det, og kan snakke om tingene. 

Alt i alt vil jeg anbefale dig at mærke efter indeni dig selv. Er du glad? Det lyder som om det har været et meget hårdt og kaotisk år, og det kan være det ville være en god idé at snakke med nogle om det, som jeg også skrev længere oppe. Og ellers håber jeg du kunne bruge mit svar, selvom jeg havde lidt svært ved at svare på dit indlæg. Jeg håber du finder ud af det med L, og at du har det godt. Husk du altid er velkommen til at skrive herind igen, hvis du skulle få brug for det. 

Mange hilsner fra Regitze

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym