Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3754 spørgsmål og givet 6366 svar de sidste 13 år
2020-02-26T15:17:19: 2020-02-28T20:16:23: 3

Brevkassespørgsmål

Gider ikke mit liv mere

Indsendt af pige12 år


Hej

For 3 dage siden blev mig om min bedste veninde uvenner, snakkede med min mor om det og min mor skrev til min venindes mor

Min veninde og jeg plejede at være sammen nærmest vær dag og nat men nu taler vi næsten ikke sammen mere

Jeg føler mig virkelig alene og der har ikke været en dag i denne uge hvor jeg ikke har grædt...Savner min veninde vildt meget og mit Hjerte er helt smadret.. jeg vil eneligt bare dø

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2020-02-27T07:45:36 1
Iben

Kære du, 

Jeg er rigtig ked af at høre, at du er blevet uvenner med din bedste veninde. Jeg kan sagtens forstå, at du er ked af det - det er altid hårdt at skændes med en, man holder af. 

Mit råd til dig er at give det lidt tid. Hvis man er blevet sur på hinanden, kan det tit hjælpe at tage lidt tid hver for sig, hvor man køler lidt ned. Når man så ser hinanden igen efter den "pause", så er man ofte ikke så vred længere. Måske har man nærmest glemt, hvad man skændtes om.

Jeg kan sagtens forstå, at det er rigtig svært, når du savner din veninde så meget, men jeg er sikker på, at hun også savner dig. Så derfor synes jeg, at du skal tage kontakt til hende, når I begge har haft et lille pusterum på en dag eller to - måske har I haft det nu? Og så synes jeg, at du skal fortælle hende, at du savner hende, og foreslå at I mødes og snakker ud om tingene, så I kan holde op med at være uvenner. I sidste ende er jeg er sikker på, at det også er det, din veninde gerne vil - være gode venner med dig igen :-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2020-02-28T11:37:22 1
Michelle

 Hej med dig. 

Åh det lyder godt nok træls, det er aldrig sjovt at være uvenner med sin bedste veninde. Jeg kan godt forstå at du er ked af det og at det hele bare er rigtig svært lige nu. 
Jeg tænker at du skal prøve at snakke med din mor om det igen og måske spørge hende efter om hun ikke vil hjælpe dig med at få snakket med din veninde. Nu ved jeg ikke hvad I er blevet uvenner over, men for det meste er det altid muligt at blive venner igen, selvom det måske ikke føles sådan. Du kunne f.eks. bede din mor om at kontakte din venindes mor og aftale at I alle kunne sætte jer ned sammen og snakke. Eller at dig og din veninde sætter jer og snakker sammen  mens jeres mødre måske sidder i et andet rum imens. 
Ellers kunne du prøve at skrive et brev til din veninde hvor du fortæller hvordan du har det og at du gerne vil være veninder med hende igen.

Jeg håber at du kan bruge mit svar og du er altid velkommen til at skrive herind igen. 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

2020-02-28T12:54:38 1
Zhino

Kære du,

Det lyder som om, at det har været rigtigt hårdt. Men selvom du føler, at du er helt smadret, så synes jeg ikke, at du skal give op på jeres venskab. Det lyder som om, at I har haft et rigtigt tæt forhold til hinanden, og selvom jeg ikke ved, hvad der er sket, og hvorfor I er blevet uvenner, så tænker jeg sagtens, at I kan komme igennem det. Først og fremmest synes jeg, at det kan være en god idé, hvis du selv prøver at kontakte hende og at du dernæst fortæller hende, hvor hårdt det har været for dig - præcis som du skriver her. Hvis du er ærlig med hende og udtrykker, hvad du har på hjertet, så er der stor sandsynlighed for, at hun vil gøre det samme. Jeg synes selv, at det er meget nemmere at løse problemer, når man kan tale om tingene sammen - for ofte opstår der misforståelser, hvis man gør det over beskeder eller telefonen. Jeg synes i hvert fald, at det er forsøget værd, når hun betyder så meget for dig. Og selvom det føles utrolig hårdt nu, så skal du nok komme igennem det - dit liv og dine følelser er lige så meget værd som enhver anden. Kæmp for det du elsker!


Venligste hilsner

Zhino


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym