Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2020-05-24T15:52:10: 2020-05-25T20:32:51: 2

Brevkassespørgsmål

Ikke god nok

Indsendt af pige11 år


Hej.

Jeg har skrevet til jer før og det er jeg glad for fordi i giver så gode råd.

Men jeg føler ikke at jeg er god nok fordi mine forældre er ikke tilfreds nok med hvordan jeg opføre mig og alle mine venner kan lave flick flack og baglænder og de er Gode til at Tegne, håndbold, være en god elev, god ven og ja jeg er dårlig til alt. Så plzz hjælp mig og de får også altid opmærksomhed fra drengene???? så plzz hjælp en pige i nød. 

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2020-05-25T12:56:27 1
Iben

Kære du,

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er rigtig glad for at høre, at du tidligere har skrevet til os og har været glad for de råd, vi har givet dig.

Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke føler dig god nok. Jeg tror dog, at alle har den følelse nogle gange. Den kommer især, hvis man sammenligner sig med andre, hvilket det lyder til, at du også gør. Jeg ved, at det kan være svært at lade være med at sammenligne sig med andre, men prøv alligevel at undgå det. For du er god nok! Du er lige præcis, som du skal være, og der er intet galt med dig. Du skal bare tro på det og tro på dig selv. 

Jeg ved godt, at det kan være svært at tro på nogle gange, men gør dit bedste for at sige til dig selv, at du er god nok. Og husk at alle dem, du sammenligner dig med, og som du gerne vil være mere ligesom, de har også deres usikkerheder. Det har alle, og det er okay. Men pas på med at tro, at alle andre er meget mere selvsikre og gode til diverse ting - de har helt sikkert også nogle gange de følelser, som du har lige nu. Sådan er det desværre for alle engang imellem, men jeg tror, at tricket er at fortælle sig selv, at man er god nok, når de følelser kommer. At fortælle sig selv, at man er lige præcis, som man skal være. For det er du! :-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

2020-05-25T04:38:11 1
Veenuha

Hej med dig


Vi alle sammenligner os ofte med andre mennesker og jeg kan forsikre dig om, at de mennesker, der ser ud til at kunne det hele ikke har det hele. Vi er alle unikke mennesker, som går i gennem mange udfordringer. Tanker er ikke sandheden og det er udmattende at bruge tid på disse negative tanker som du har. Til tider kan man føle at man ikke er god nok, men det er vigtigt at erkende, at man ikke kan være perfekt. Hvis du føler, at du er dårlig til noget, kan du forsøge at øve dig i det og blive bedre. Dog skal du kun gøre det for din egen skyld og ikke for at tilfredstille andre. Find en hobby du kan lide og forsøg at blive god til det. Derefter kan du give dig selv et klap på ryggen for at forsøge at gøre fremskridt. At være en god ven fx er noget som burde komme naturligt af kærlighed og det er jeg sikker på du også besidder. Jeg vil råde dig til at tage en skridt ad gangen og ikke putte for meget pres på dig selv om at mestre det hele på samme tid. Det hele skal nok komme med tiden og du skal derfor selv vurdere hvad der er vigtigst for dig. 

Hilsen Veenuha

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym