Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3637 spørgsmål og givet 6226 svar de sidste 12 år
2020-12-14T01:13:06: 2

Brevkassespørgsmål

Min kæreste er hudløs

Indsendt af pige25 år


Hejsa.

Jeg har en kæreste der døjer med at være rød i lysken og det lugter fælt. I fredags da han kom hjem fra arbejde var det ild rødt og væskede lidt, der lugtede det både af det død hud og sådan helt sperm/svømmehal agtigt.. Hvad er det?

Og er det fordi han har onaneret på jobbet der pludselig lugter sådan eller kan sådan noget hudløshed godt lugte af det? ????

Hilsen M

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2020-12-16T05:46:42 2
Mathilde

Hej!

Jeg kan godt forstå du bekymrer dig og undrer dig over hvad dette kommer af. Jeg må indrømme at jeg nok ikke er den rette til at hjælpe dig, da jeg ikke er læge eller lignende, men jeg kan forhåbentlig pege dig i den rigtige retning :-)

Først og fremmest synes jeg du skal tale med ham, og spørge ham om han selv har nogen idé om hvad det er og hvor det kommer fra. Fortæl ham at du bekymrer dig og undrer dig over det - det kan jo være, at han godt ved hvad det kommer af, og kan besvare dine spørgsmål.

 

Det kan også være han ikke har lagt mærke til at det er så slemt som du beskriver det, eller at han skammer sig eller er pinlig berørt over det. Derfor tror jeg det er vigtigt at du er omsorgsfuld når du spørger ind, så han ikke føler sig pinligt berørt.

Jeg vil helt sikkert foreslå at han skal en tur til lægen, og at du eventuelt tager med, så du kan fortælle om de ting du har lagt mærke til. Jo mere information lægen får, jo bedre kan de vejlede jer. De kan meget bedre rådgive jer, besvare jeres spørgsmål og vigtigst af alt kan de hjælpe ham med at få såret/hudløsheden til at gå væk.

 

Jeg håber du kunne bruge mine råd, og ellers må du endelig skrive herind igen!

Mvh Mathilde

2020-12-17T01:06:12 1
Julie

 Hej!

Jeg tør næsten ikke gætte på, hvad det kan være, men det lyder enormt ubehageligt og generende. 

Jeg synes, at din kæreste bør kontakte sin læge, så han kan få hjælp til at finde ud af, om det er en infektion, svamp eller noget helt tredje, der kan være skyld i både rødme og lugt. Dog tror jeg uanset hvad, at det er godt at være omhyggelig med hygiejne og sørge for at blive ordentligt ren, evt. også efter samleje og lign., og at få tørret sig godt med håndklædet efter bad.

Vh Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym