Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2020-12-26T22:55:56: 1

Brevkassespørgsmål

Ar fra cutting

Indsendt af pige13 år


hej jeg er en pige på 13 der har cuttet rigtig meget, og har virkelig mange ar, og jeg vil gerne vide hvordan jeg fjerner mine ar.

Jeg cutter stadig og ved heller ikke hvordan jeg stopper?


Please hjælp mig

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2020-12-28T06:11:49 1
Line

 Hej du

Det er en rigtig øv situation du er i - det er jeg ked af at høre.

Hvis du vil have dine ar skal forsvinde, så skal du som det første stoppe helt med at gøre skade på dig selv - ellers får du bare flere ar, som måske aldrig forsvinder igen.

En af de ting jeg selv synes virker allerbedst når man er helt nede, det er altid at have en person at snakke med ALT om.
Så jeg håber du har en person eller flere personer, som du har en tryghed ved, for så synes jeg du skal snakke med dem om de ting du selv går og tænker på.
I mange situationer får man det altid bedre lidt efter lidt, for hver gang man taler ud om det til en anden person.
Tingene bliver kun værre hvis du går med det selv.

Nogle ville måske også begynde at gå til psykolog, da de ved 100% hvad der kan hjælpe en med at stoppe med at gøre skade på sig selv - så det synes jeg du burde gøre. Med mindre du ikke bryder dig om tanken om en psykolog, selvom det nogle gange er bedre at tale med en fremmed end en tæt på sig - så kan du også sagtens snakke med en veninde eller en forældre osv. om det du selv går med, hvis det er bedre for dig.

Det skal nok blive godt igen. Nogle gange ender man bare i et hul, men der vil altid være nogen til at hjælpe en, hvis bare man tillader at fortælle andre om sin situation.

Håber du kan bruge mit råd - ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen. :-)

M.v.h. Line

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym