Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2021-10-07T22:15:39: 1

Brevkassespørgsmål

Det er mor der er problemet.

Indsendt af pige13 år


Hej Ungzone.

Jeg er en pige på 13 år, der er godt inde i puberteten. Jeg har det her problem med, at jeg har hår under armene, det ikke voldsomt meget men dog en lille dusk, og det vil jeg helst ikke have. Altså jeg vil gerne begynde at barbere mig under armene.

Men jeg har ikke rigtig lyst til at snakke med min mor om sådan nogle ting, fordi hun altid er så akavet omkring sådan noget, og får det hele til at virke så underligt og forkert. Og sådan vil jeg selvfølgelig ikke have at det skal være.

Men jeg synes også bare på en eller anden måde at hun skal vide hvis jeg begynder at barbere mig (For det ville også bare være mærkeligt hvis jeg slet ikke sage noget til hende indtil hun selv opdagede det på en eller anden måde),  jeg kan bare virkelig ikke få mig selv til det!

Jeg ved selvfølgelig godt at man ikke BEHØVER at barbere sig under armene, men jeg vil gerne.

Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre?

Fra Mig.

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2021-10-11T09:17:54 1
Josefine

Kære dig

Jeg kan godt se, at det er en irriterende situation, når man gerne vil dele noget med en forælder, og de så ender med at blive akavet med det. Det kan være, at din mor synes, at det er svært at du bliver ældre og ældre, og at hun ikke lige ved, hvordan hun skal håndtere det.

Mit råd er at sige det så henkastet som muligt, som om det er en hverdagsting - så bliver ting ofte mindre akavet. F.eks. kan det være, når I er nede og handle, at du henkastet siger, at du mangler en skraber til, når du skal barbere dig, og så lægge det ned i kurven, og så derefter vende tilbage til den samtale I var i gang med.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar

Med venlig hilsen

Josefine 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym