Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-10-30T12:46:55: 1

Brevkassespørgsmål

Hvorfor så meget?!

Indsendt af pige14 år


Hej Ungzone

Jeg håber i kan hjælpe mig med mit problem.. 

Jeg sveder virkelig meget under mine arme, jeg barbere mig, tager deodorant på efter jeg har været i bad osv., vasker mine arme hver morgen men intet hjælper fordi jeg sveder igennem min t-shirt og hættetrøje på sammen tid og det er så pinligt!

Er der noget man kan gøre så man ikke sveder så meget og så det ikke kommer gennem tøjet?

Jeg har set man kan bruge bind men det virker bare forkert at bruge og hvis de falder af er det endnu mere pinlig. Jeg skal på klasse tur i uge 45 og vil gerne have det er væk inden uge 45 så please hjælp mig!!

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2021-11-03T11:05:35 1
Lukas

Hej du, 

Det lyder da ubehageligt og jeg kan godt forstå at det påvirker dig, men du skal også huske på at det er en helt naturlig ting at svede, og at alle oplever det, især også dine klassekamerater. :) 

Jeg kan se, at du har skrevet at din alder er 14 år, og derfor tænker jeg at du måske sveder ekstra meget lige nu fordi du er i puberteten, hvilket er helt normalt. Det vil gå over igen af sig selv efter noget tid. Det oplevede jeg også selv, da jeg var samme alder.

Hvis du gerne vil prøve at afhjælpe det lige nu og her kan du prøve at tage i Matas eller en anden lignende butik (evt. et apotek) og spørge efter en deodorant der skal hjælpe mod sved. Der findes helt sikkert nogle som er bedre end andre til specifikt at afhjælpe problemet med sved.

Jeg håber du finder ud af det, og at din klasse tur bliver rigtig god på trods af det hele. 

Med venlig hilsen Lukas.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym