Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2021-11-09T22:15:12: 1

Brevkassespørgsmål

Savner min lære

Indsendt af pige13 år


Jeg er 13 år og er lige startet på en ny skole altså den gamle gik kun til 6.klasse men jeg savner min gamle lære så meget at jeg søger på Google efter dem og at jeg nogle aftener græder mig i søvn (dog ikke så tit). Det er lidt som om at mine veninder de ikke savner dem lige så meget som mig for de siger ikke noget og de vil Helle ikke op og sige hej vi har været der en gang men jeg vil gerne igen. 
pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2021-11-14T03:08:05 1
Julie

 Hejsa!

Det er rigtig hårdt at savne nogle så meget. Hvis ikke dine veninder savner jeres gamle lærer ligeså meget som du gør, skal du måske prøve at snakke med dine forældre om det. Det kan være, at de kan skrive til personen og eventuelt arrangere at du på en eller anden måde sige hej til din lærer igen. 
På min gamle folkeskole var man altid velkommen til at komme på besøg og sige hej til lærere og pædagoger - også selvom man ikke selv gik der længere. Det kan være, at der er også er mulighed for, at du kan komme på besøg derude en dag og hilse på dine gamle lærere?

De bedste hilsner Julie :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym