Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4235 spørgsmål og givet 6827 svar de sidste 14 år
2022-08-28T21:04:31: 1

Brevkassespørgsmål

ADHD eller ej

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er en pige på 12 år og er maget usikker på om jeg har adhd. I skolen siger selv drengene at jeg er voldlig og oplever selv at jeg tit har lyst til at slås eller at jeg ikke kan side stille. Jeg roder en masse og kan tit ikke kosentrer mig i skolen. Min mor vil ikke tage Mig med til en adhd test person da hun siger jeg ikke har det. Jeg har en store bror på 20 som har adhd. Det påvirker mig maget.

Hvad skal jeg gøre? 

Skal jeg vente til jeg bliver gammel nok til selv at få taget en adhd test?

Kh. pige 12 år


pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2022-08-31T03:22:20 2
Sofie

 Kære du.

Det lyder som en svær situation du står i. 

Du fortæller at din bror har Adhd, så derfor kan det også være at du har det når i deler genetik, men det er selvfølgelig ikke 100% sikkert.

Hvis du gerne vil testes må du prøve at tale med din mor igen, og sæt hende ind i hvordan det påvirker din hverdag, så hun forstår hvorfor du gerne vil have hjælp. Hvis hun ikke vil lytte kan du måske då hjælp af din bror eller en lærer du føler dig tryg ved, sådan så du ikke er alene om at sige det til hende :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym