Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-03-26T21:33:25: 1

Brevkassespørgsmål

HJÆLP

Indsendt af pige11 år


Jeg er en pige på 11 år 

Jeg har altid følt mig anderledes men på en måde der ikke helt kan beskrives feks. Så var jeg hjemme his en venininde hvor jeg sporgte om det var ok at jeg spiste hjemme hos dem han sagde ja og da han var gået blev de andre sure på mig og sagde at det enten skulle være dem der bor der der spurgte eller forældrene og at det var mega uhøfligt og det veste jeg bare slet ik 

Det er sådan nogle små ting der bare bliver til en hel masse nogle gange og oven i det er mit liv rimelig skod jeg bliver konstant mobbet af drengene på hele årgangen 

Og så skændes mine forældre også rimelig meget de er gift og håber bare ikke de skal skilles men det er bare også noget jeg går og tænker over 

Og ved godt det er dumt men jeg har bare så mange gange over vejet at tage stikket eller spise en masse piller og jeg ved bare ik hvem jeg skal snakke med om det håber i kan hjælpe  <3

pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2023-04-01T01:50:25 1
Lærke

 Hej pige på 11 år

Det er godt nok nogen alvorlige tanker du går alene med. Det er vigtigt at huske på at selvmord aldrig er den rigtige løsning, og at alt bliver bedre med tiden, selvom det godt kan virke uoverskueligt lige nu. 

Når man går rundt med så alvorlige tanker er det vigtigt at man tager fat i en voksen. Det kan være en forælder, en på skolen, en træner eller lignende. Hvis det føles som for stort et skridt, så vil jeg anbefale dig at ringe til Børnetelefonen, som er en organisation der er specialiseret i at hjælpe børn der har det svært. 

Jeg vil også klart anbefale hjemmesiden Aldrig Alene, hvor man kan søge hjælp hvis livet gør ondt. Her kan man få kontakt til en frivillig, der vil være tilknyttet dig og hvor man får svar med kortere mellemrum. 

Hvis du har mod på det kan det også være en god ide at snakke med din læge omkring hvordan du har det, og hvilke tanker og følelser du går med. 

Det er vigtigt at huske på at der er mange der elsker dig og holder af dig. Selvom dine venner driller dig af og til, så skal du huske på at de holder enormt meget af dig. Måske det kunne være en ide at snakke med dem om at det gør dig ked af det når de griner af dig. Jeg er sikker på det ikke er noget de har ment som noget der skulle såre dig eller give dig ondt i maven. 


Jeg håber du kunne bruge mit svar til noget, ellers er du velkommen til at skrive ind igen.

Venlig hilsen

Lærke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym