Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-04-30T13:00:22: 1

Brevkassespørgsmål

Karektere

Indsendt af pige12 år


Hej brevkasse Jeg er en pige som går i sjette klasse, og ci får allerede karektere! Jeg syntes det er alt for tidligt! De siger at det ikke afhænger af noget som helst, og at det bare er for at vende sig til det. Jeg syntes bare at det er stressene. Er jeg den eneste der syntes at det er latterligt her.
pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2023-05-04T10:33:02 1
Josefine

Kære du

Tak for at du skriver herind.

Jeg kan virkelig godt forstå, at du synes, at det er stressende, at I allerede skal blive bedømt på karakterer. Men jeg forstår også godt dine lærere, når de siger, at det er for I skal kunne nå at vænne sig til dem. At vænne sig til karakterer, handler også om netop ikke at stresse over dem, men at kunne acceptere dem. Det kan også være meget rart at vide, hvorhenne man lægger henne på karakterer skalaen, så man har tid til at forbedre sig på sigt.

Prøv at se lidt væk fra karaktererne og fokuserer mere på at du gør dig umage i skolen. Når du så får karaktererne kommer, så kig kort på dem, men ikke lade den fylde for meget hos dig. Her er det vigtigere, hvad du selv synes om din præsentation. Du har masser af tid til at lære og blive faglig dygtig, så det er vigtigt, at du ikke stresser over det.

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål, du er meget velkommen til at skrive ind igen.

Med venlig hilsen

Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym