Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-08-09T19:58:58: 2

Brevkassespørgsmål

Depression

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er en pige på 12 jeg er meget deprimeret jeg er ikke stolt af mig selv jeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere jeg får lyst til at slutte det tror i at der er noget man kan gøre fordi det går ondt i mit hjerte jeg føler mig ikke i live jeg har venner men jeg føler mig stadig alene jeg hader migselv så meget jeg ville bare ønske at der var noget der kunne hjælpe mig
pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2023-08-11T01:38:53 1
Kirstine

Hej

Det gør mig virkelig ked af at høre, at du har det så svært. Det er vigtigt at søge hjælp og støtte, når man føler sig deprimeret og har selvhad. Jeg vil opfordre dig til at tale med en voksen, som du har tillid til, måske dine forældre, en lærer, en ven eller en rådgiver. De kan hjælpe dig med at finde den rette støtte og behandling, så du ikke behøver at føle dig alene i denne situation. Du er ikke alene, og der er hjælp derude til dig. Det er allerede stort af dig, at have skrevet her, og forhåbentligt vil det give dig modet til at tage kontakt til en du stoler på, som kan hjælpe dig med at få det bedre.

Der findes mange derude, men man kan godt have en tendens til at føle sig alene om de følelser man går rundt med som ikke er de bedste tanker. Der er mange som derfor vælger at lukke sig selv inde, men det hjælper virkelig at tale om det, så man kan få hjælp til at få det bedre. Der er lige pludselig så mange rindt dig, som kan forstå dig og hjælpe. Det bliver bedre. Du må love mig du kontakter en du stoler på, ellers så skriv endelig ind her igen hvis der er noget jeg kan gøre

- Kirstine   

2023-08-12T05:02:49 1
Abier

Hej med dig 

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har det sådan. Jeg kan forstå ud fra din besked, at du har det meget dårligt, og at mange negative tanker og følelser fylder meget i dit liv i øjeblikket. Men du skal bare huske, at du altid kan få hjælp, og at du ikke står alene. Du er ikke den eneste, der føler sådan – alle mennesker har i en periode af deres liv følt sig meget ked af det. Der har været tidspunkter, hvor det virkede virkelig trist, og pludselig kan man tro, at hele ens liv er dårligt. Man glemmer alle de gode sider i sit liv og de mennesker, der virkelig elsker os og ønsker os det bedste. Disse nedture er helt normale at føle nogle gange i livet. Selvom det virker meget svært at overkomme, så vil det med tiden blive bedre. Hvis du føler, at du ikke får det bedre over tid, og der går en lang periode, hvor du har det svært, kan det være vigtigt at tale med en voksen. En voksen, der kan forstå dig og henvise dig til den rette form for professionel hjælp, for eksempel en psykolog.

Det er normalt at være ked af det i en periode. Men at være meget deprimeret kræver, at man får professionel hjælp. Det er ikke nemt at finde ud af om man er det ene eller det andet. Jeg vil anbefale dig at prøve at tale med andre om, hvad du tænker og føler. Det kan være en voksen, du har tillid til, eller en god ven. Prøv også at skrive ned, hvad du føler. Det kan hjælpe at få tankerne ned på papir i stedet for at de hænger fast i dit hoved. Du kan også prøve at finde aktiviteter, du synes er sjove at lave – det kan være en ny interesse eller noget andet. Husk at give dig selv tid til at forstå, hvad du egentlig tænker og føler. Hvis du ikke føler dig bedre, så er det meget vigtigt at søge professionel hjælp, så du kan komme igennem det. Jeg håber, jeg kunne hjælpe dig lidt.

Vh Abier

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym