Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2024-01-10T09:15:56: 1

Brevkassespørgsmål

Meget længe om svar

Indsendt af pige14 år


Jeg synes det tager meget lang tid før der kommer svar på spørgsmål i brevkassen. Et brev kan stå der mange uger hvor der bare står, venter på at blive besvaret. Tænker man lidt mister lysten til at kigge i brevkasse når der aldrig er noget nyt. Der blir ellers stillet mange gode spørsmål som man er spænt på svaret af.
pige
Personlige problemer

Personlige problemer

Se flere

Besvarelser

2024-01-19T03:52:28 2
Kirstine

Hej med dig

Jeg forstår godt din frustration når der er ubesvarede spørgsmål i brevkassen. Jeg kan godt forstå, at man er spændt på svarene, og når der ikke sker noget nyt, at man kan miste lysten til at kigge i brevkassen.

Brevkassen bliver drevet af en masse frivillige, som bruger fritiden på at besvare hvert spørgsmål nøje. Det er et fantastisk givende frivilligt arbejde, men det kan være en udfordring at finde nok tid til at besvare alle spørgsmålene hurtigt. Alle spørgsmål som kommer ind i brevkassen skal også først igennem godkendelse så vi er sikre på, at de ikke er useriøse eller krænkende på nogen måde - dette kan også øge svartiden.

Der er altid udkig efter flere frivillige som ønsker at hjælpe med besvarelser på brevkassen, hvilket kan mindske svartiden. Vi forsøger at finde en god balance mellem at levere kvalitetsfulde svar og svare hurtigt på spørgsmålene.

Tak for din feedback, som vi selvfølgelig tager til eftertragtning. Vi vil gøre vores bedste på at besvare spørgsmålene så hurtigt som muligt.

De bedste hilsner, 

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om personlige problemer

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym